Pokud potřebujete pomoc s vytvořením objednávky. Neváhejte, rád pomůžu 605 105 026 - Viktor

Co je laserové gravírování?

Co je laserové gravírování?

Proces laserového gravírování na dubovém sudu je moderní high-tech způsob vypalování obrázků na jakýkoli tvrdý povrch. V důsledku toho se na sudu nebo jiném produktu objeví stabilní reliéfní obraz s jasným obrysem. Míra detailování vzoru závisí na hustotě materiálu, čím tvrdší, tím jasnější vzor.

Laserové gravírování v Internetový obchod „EkoNádobí“.

 

 

 

  

Chcete vyniknout a zdůraznit svou individualitu? Udělat jasný nápis pro drahého člověka? Exkluzivní produkt? Objednejte si laserové gravírování!

S použitím laserového gravírování se každý produkt stane skutečně výjimečným!

Internetový obchod „EkoNádobí Vám nabízí moderní stylové designy a vypracování libovolných individuálních skic pro Vaše produkty. Udělejte originální dárek příteli, milované osobě nebo sobě!

 

 

Výhody a ceny:

S pomocí našich designérů a řemeslníků pro vás vypracujeme individuální skicu a aplikujeme logo, vektorovou nebo rastrovou kresbu, stylový nápis na sud libovolného objemu.

Cena:

Vše závisí na složitosti a rozměrech dispozice. Kontaktujte nás pohodlným způsobem (telefonem nebo aplikací na webu) a v našem Internetový obchod „EkoNádobí“  obdržíte úplný objem informací o ceně služby.

Vše na jednom místě:

To je hlavní výhoda. Kupte si u nás dubový sud na stařící víno, koňak, rum nebo jiný alkoholický nápoj a my vám můžeme rovnou na místě aplikovat laserové gravírování. Nemusíte vše hledat v různých internetových obchodech.

Vysoká přesnost a vyrobitelnost strojů umožňuje realizovat službu laserového gravírování v té nejlepší formě!

Zdroj: Internetový obchod „EkoNádobí“ 

Autor:  Viktor Mykhailiuk